Integritetspolicy

Uppdaterad 31 Augusti 2019

Detta är ett register- och integritetsförklaring i enlighet med företagets personuppgiftslag (avsnitt 10 och 24) och EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

Registrar och kontaktinformation

MosaiikkiMiljöö (FO-nummer: 1229211-9)
Majankatu 3
50190 Mikkeli

Kontaktperson för registerfrågor

Jukka Hämäläinen
info@mosaikshop.se
Telefon: +358500 151 007

Registerets namn:

Kundregister för e-handel

Vad för information samlas av mig?

Kundregistret lagrar kundens förnamn, efternamn, gatuadress, postnummer, stad, land, e-postadress, telefonnummer, språk och valuta som används i transaktionen. Dessutom lagras företagsnamn, företags-ID och moms-ID från företagskunden.

Dessutom lagrar informationen om e-handel information som tillhandahålls av kunden vid beställningstillfället, såsom produktens innehåll i beställningen, betalningsmetoden och leveransmetoden.

Vad används personuppgifter för?

Personlig information används för:

  • För hantering av kundrelationer
  • Beställ leverans och bearbetning samt arkivering
  • För statistiska ändamål
  • Marknadsföringssyfte
  • Behandlingen av personuppgifter är baserad på ett kontrakt, samtycke eller ett legitimt intresse.

Behandlingen av personuppgifter uppfyller kraven i EU: s dataskyddsförordning som gäller från 25 maj 2018.

Hur länge kommer mina personuppgifter att bevaras?

Vi behåller din personliga information så länge som är nödvändigt för registrets syfte.

Dessutom kan viss information bevaras under längre perioder i den utsträckning som är nödvändig för att uppfylla lagstadgade skyldigheter, till exempel redovisning och konsumentansvar.

Upplysning till tredje part:

Vi avslöjar personlig information till våra partners för logistik och betalningstjänster, för att möjliggöra vår onlinebutik och e-postmarknadsföring via Mailchimp.

Registersäkerhets principer:

Registrars informationssystem och filerna skyddas av de normala tekniska säkerhetsåtgärderna. Tillgång till registret kräver ett personligt användarnamn och lösenord, som endast kommer att ges till registratorns personal, vars position och skyldigheter är kopplade till denna åtkomst. Användare är bundna av tystnadsplikt.

Kundrättigheter Som kund har du följande rättigheter:

  • Rätt av inspektion
  • Rätt till korrigering
  • Rätt att dra tillbaka samtycke
  • Rätt till borttagning

Direkt marknadsföring samtycke och förbud:

Kunden har möjlighet att prenumerera på nyhetsbrevet.

Du kan avregistrera dig direkt från länken i nyhetsbrevmeddelandet.

Vi använder cookies:

Vår webbplats använder cookies. Genom att använda vår webbplats accepterar du vår användning av cookies.

Cookies är små textfiler som sidorna du besöker lagrar på din dator eller terminal. Cookies gör vår webbplats enklare och snabbare att använda och hjälper oss att ge en bättre användarupplevelse. Vi kan till exempel rikta in vår kommunikation till dig baserat på den webbplats du har besökt.

Vissa cookies är nödvändiga för teknisk drift och användning av sajten. Dessutom kan vi använda prestanda- och prestandakakor. Vi använder prestandakakor för att förbättra prestanda på vår webbplats genom att övervaka hur användare använder vår webbplats. Informationen som de samlar in är anonym och används för att förbättra webbplatsernas funktionalitet.

Vi använder cookies för att spåra och identifiera användaren. De kan också innehålla privat användarspecifik information som namn- och adressinformation. Webbplatsen innehåller dock bara den information du själv har gett. Din användarhistorik för webbplatser kan också utnyttjas för att ge en mer riktad tjänst.

Vi använder på våra sidor Google Analytics för att analysera våra besökarinformation.

Vår webbplats kan också ta emot cookies skickats från tredje part. Till exempel kan webbplatser med Facebook- eller Google-annonser skicka cookies till din dator under besöket. Av dessa cookies som är ansvariga för operatörer tredjeparts själva. De rapporterar sina kakapraxis på sina egna sidor.

Cookies kan vara tillfälliga eller permanenta. Tillfälliga utgångar från din enhet när du stänger din webbläsare. Persistenta cookies förblir under en längre, fördefinierad tidsperiod. Vi kan använda både tillfälliga och permanenta cookies.

Mer information om cookies kan också hittas på FICORA: s webbplats på: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

Vill du ta bort våra cookies?

Du bestämmer hur mycket du vill tillåta kakor på din dator genom att ändra dina webbläsarinställningar. Du kan blockera din webbläsare från att använda cookies, ta bort cookies som redan har sparats och begära avisering från din webbläsare om nya cookies.

Följ instruktionerna i din webbläsare för att ta bort cookies.

Blockering eller radering av cookies kan störa vissa av våra webbplatsers funktioner.